Marie in “Tack för musiken”

The Swedish TV show “Tack för musiken” with Marie Fredriksson was broadcast last night on SVT. Host Niklas Strömstedt started the show with his version of “Tro”. The show has been  recorded on August 27th.

You can watch the full show here.

Marie performed I Never Loved a Man the Way I Love You (Aretha Franklin), Sparvöga, Ännu doftar kärlek, Tro, Efter stormen, It Must Have Been Love, Den bästa dagen, Om du såg mig nu, Sista sommarens vals and Kom vila hos mig.

You can read a full report and a summary of the show on our partner site Roxetteblog.com.

Marie’s husband Mikael Bolyos was also there and played the keyboards. At some points you can certainly tell someone is still very much in love with Marie.

3 Replies to “Marie in “Tack för musiken””

  1. Kära Marie,
    jag kommer fran Tjeckien och är hemskt ledsen att jag inte kunde ha kommit till konserten till Sverige! (Men var pa koncerten in 2000 in Växjö):( För att jag älskar din musik, din röst, Marie! Har alla dina skivor hemma och lyssnar pa dem ofta, dem är min värld som jag förstar. Sa, vill jag säga: “Tack för musiken”.
    Du maste vara jätte underbara och starka människa. Jag är mycket glad att du är frisk igen och önskar en stora lycka i livet!
    Hjärtliga häslningar fran Prag, Katarina.

  2. Ville ocksa skriva att ditt senaste album “Tack för musiken” är utmärkt, älskar det!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.